Alfacare HD Wash előmosószer személy és tehergépjármű mosáshoz 25L

Előmosószer koncentrátum személygépjárművek és haszongépjárművek komplex tisztításához.
Cikkszám: 22800111
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 27.
Kívánságlistára teszem
20.066 Ft (15.800 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Alfacare HD Wash előmosószer személy és tehergépjármű mosáshoz 25L
20.066 Ft (15.800 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az Alfacare HD WASH előmosószer a gyártó egyik legsokoldalúbb professzionális tisztítószer koncentrátuma. A termékben megtalálható összetevőknek köszönhetően a az Alfacare HD WASH a legkényesebb járműfényezés esetében is biztonsággal alkalmazható a sérülés kockázata nélkül. Egy speciális gátlóanyag hatására a magas hőmérsékleten végzett tisztítás esetén is biztonsággal alkamazható a termék. A termék modern felületaktív anyagokat tartalmaz, mely növeli a tisztítási hatékonyságot a gépjárművek felületeire lerakodott szennyeződések esetében is.

Az Alfacare HD WASH valamennyi tisztítási eljárás során alkalmazható, bele értve az önkiszolgáló autómosó rendszereket, a kefés autómosó rendszereket, illetve az adagolóval ellátott mobil tisztítóberendezéseket is. A terméket alkotó modern összetevőknek köszönhetően az Alfacare HD WASH a vízvisszaforgató rendszerekkel felszerelt létesítményekben is használható.

Javasolt adagolás

Az Alfacare HD WASH javasolt hígítási aránya 1:30 - 1:80.

A gépjármű karosszéria előmosásához a szennyeződés intenzitásának megfelelően hígítsa a terméket tiszta vízzel 1:30 – 1:80 arányban. Vigye fel a keveréket permet formájában a felületre alulról felfelé haladva. Az oldott szennyeződést magasnyomású tisztítóberendezéssel távolítsa el a járműről.

Autómata üzemű járműmosó rendszerek esetében a vegyszeradogolót 1% - 2% közötti értékre állítsa be, mely személygépjárművek esetében kb. 20 gramm hígítatlan anyagot jelent.

Elöregedett, vagy rozsdás felületek esetében a termék használata csak nagyobb körültekintéssel és előzetes próba után ajánlott. Ne használja a készítményt átforrósodott felületen, illetve közvetlen napfény alatt. Ne hagyja a vegyszert rászáradni a képkocsi felületeire. A használat során kerülje az alumínium és ötvözött felületeket.

Youtube videók

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!