Alfacare Insect Remover bogároldószer koncentrátum 25L

Professzionális felhasználásra tervezett, hatékony bogáreltávolító vegyszer.
Cikkszám: 2200475
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 27.
Kívánságlistára teszem
10.478 Ft (8.250 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Alfacare Insect Remover bogároldószer koncentrátum 25L
10.478 Ft (8.250 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az Alfacare Insect Remover kifejezetten a gépi, automatizált járműmosó rendszerek számára kifejlesztett hatépny bogármaradvány eltávolító koncentrátum. A termék alkalmazható önkiszolgáló autómosókban, illetve kefés járműmosó rendszerekhez is. A hatékony bogáreltávolító Alfacare Insect Remover biztonsággal használható a járművek teljes felületén, így akár a szélvédőn, a krómozott és műanyag felületeken is.

Javasolt adagolás

Önkiszolgáló autómosó rendszerekben a vegyszert +/- 1%-os hígítási aránynak megfelelő mértékben szabályozza az üzemeltetés során.

Az Alfacare Insect Remover javasolt hígítási aránya 1:10 - 1:20. A szennyeződés intenzitásának megfelelően hígítsa a terméket tiszta vízzel 1:10 – 1:20 arányban. Permetezze a keveréket a felületre és rövid ideig hagyja kifejteni szennyoldó hatását. Tisztítsa meg a felületet szivaccsal vagy magasnyomású tisztító berendezéssel. Elöregedett, vagy rozsdás felületek esetében a termék használata csak nagyobb körültekintéssel és előzetes próba után ajánlott.

Ne használja a készítményt átforrósodott felületen, illetve közvetlen napfény alatt. Ne hagyja a vegyszert rászáradni a képkocsi felületeire. A használat során kerülje az alumínium és ötvözött felületeket.

Youtube videók

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!