Alfacare MAGIC FOAM színváltó hab lila színnel 25L

2X-3X MENNYISÉGRE HÍGÍTANDÓ! Kémia úton színét változtató, lúgos kémhatású autómosó hab. Lila színű habvegyszer, mely szabad levegőn oldódva fehér színre vált.
Cikkszám: 3300055
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
Kívánságlistára teszem
39.624 Ft (31.200 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Alfacare MAGIC FOAM színváltó hab lila színnel 25L
39.624 Ft (31.200 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az Alfacare MAGIC FOAM automata üzemű járműmosó létesítmények számára kifejlesztett lúgos kémhatású, prémium minőségű színváltó hab anyag, lila színnel. Önkiszolgáló autómosóban, kefés portál mosóban, vagy mosóutcában egyaránt használható, erősen habzó, színes készítmény. Az összetett formula lehetővé teszi, hogy az üzemeltető maga határozza meg a habintenzitás és a színerősség szintjét az alkalmazott adagolás beállításával. Az adagolás mértéke könnyen kontrollálható és a termékkoncentráció jól követhető mértékben fokozza az előbb leírt tulajdonságok jelenlétét és intenzitását.

Az Alfacare MAGIC FOAM könnyedén, gyorsan eltávolítható a jármű felületéről. A kémiai uton elért színhatás a környeztebe kilépve fokozatosan csökken, majd teljesen megszünik, helyét a megszokott fehér habszín veszi át a termék lebomlásáig. Az Alfacare MAGIC FOAM nem hagy színes nyomot a ruházaton a bőrön, a létesítmény, vagy a jármű felületén.

Javasolt adagolás

Az Alfacare MAGIC FOAM javasolt mennyisége gépjárművenként 30 - 60g.

A tökéletes hatás érdekében a terméket röviddel a használat előtt hígítsa 1:2, vagy 1-3 arányban tiszta vízzel. Automatikus üzemű előmosás esetében az adagolást a járműmozgató rendszer sebességétől, valamint az elérni kívánt vizuális és a tisztító hatásnak megfelelő mértékben kell meghatározni. A hatékony tisztításhoz javasolt keretérték személygépkocsik esetében 7–25g hígítatlan termék járművenként.

Önkiszolgáló jellegű autómosó berendezés esetében az adagolószivattyút a kívánt hatástól függően 2% - 4% közötti értékre javasolt beállítani. A látványos tisztításhoz javasolt keretérték személygépkocsik esetében 30–60g hígítatlan termék járművenként.

Youtube videók

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!