Alfacare BOX WAX vízlepergető hatású ápoló WAX 25L

Önkiszolgáló jellegű és automata üzemű autómosó rendszerekhez kifejlesztett, vízlepergető hatású, kellemes illatú ápoló WAX termék.
Cikkszám: 5000200
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 27.
Kívánságlistára teszem
26.416 Ft (20.800 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Alfacare BOX WAX vízlepergető hatású ápoló WAX 25L
26.416 Ft (20.800 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az Alfacare BOX WAX egy professzionális minőségű autóápoló polimer-kationos WAX termék, melyet a gyártó kifejezetten gép autómosó üzemeltetők számára fejlesztett ki. A termék jól alkalmazható önkiszolgáló autómosó létesítményekben, mosóutcákban, illetve portál jellegű kefés mosó berendezésekben.

A terméket fékezett habzás, nagyon kellemes illat jellemzi. Alkalmazása során a fősamponokra jellemző erősen lúgos felületi kémhatás mérséklődik, a felület csillogóvá, ápolttá válik. A WAX anyag védőbevonatot képez a jármű felületén, mely a védelmen túl, könnyebb tisztíthatóságot ad a felületnek. Az Alfacare BOX WAX nem hagy zsíros, homályos foltokat a jármű felületén és nem ézékeny az alkalmazás során a hígítására szolgáló víz keménységi fokára.

Javasolt adagolás

Az Alfacare BOX WAX javasolt alkalmazás 10 - 20 ml mennyiségben járművenként. Önkiszolgáló jellegű autómosó rendszerekben a készítményt érdemes a használatot megelőzően előhígítani 1:2 arányban és a vegyezeradagolás intenzitását kismértékben fokozni, hogy a kiáramlás intenzitása egyenletes maradjon.

Youtube videók

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!