Alfacare ACTIVE FOAM enyhén lúgos kémhatású hab vegyszer 25L

Aktív hab vagyszer önkiszolgáló autómosókba, kefés autómosó rendszerekhez és mosóutcákhoz, kellemes illattal.
Cikkszám: 2200880
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
Kívánságlistára teszem
18.034 Ft (14.200 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Alfacare ACTIVE FOAM enyhén lúgos kémhatású hab vegyszer 25L
18.034 Ft (14.200 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az Alfacare ACTIVE FOAM automata üzemű járműmosó létesítmények számára kifejlesztett lúgos kémhatású, felületaktív anyagokat tartalmazó, prémium minőségű hab anyag. Önkiszolgáló autómosóban, kefés portál mosóban, vagy mosóutcában egyaránt használható, erősen habzó, kellemesen illatú készítmény. Az összetett formula lehetővé teszi, hogy az üzemeltető maga határozza meg az illat- és habintenzitás szintjét az alkalmazott adagolás beállításával. Az adagolás mértéke könnyen kontrollálható és a termékkoncentráció jól követhető mértékben fokozza az előbb leírt tulajdonságok jelenlétét és intenzitását.

Az Alfacare ACTIVE FOAM használható hagyományos értelemben vett habprogram termékeként, de jól illeszthető a kefés mosási program igényeihez is. A termékben megtalálható összetevőnek köszönhetően a létrejövő hab megfelelő kenést biztosít a kefék felülti érintkezéséhez, ezért csökkenti ezeknek az eszközöknek a kopását és védelmet biztosít a surlódás okozta felületi sérülésekkel szemben. Az öblítési folyamatot megkönnyíti a hab gyors lebomlása, amely gyors öblítést tesz lehetővé anélkül, hogy eltömítené a a létesítmény szennyvíz elvezetőit vagy nemkívánatos habzást okozna ezekben.

Javasolt adagolás

Az Alfacare ACTIVE FOAM javasolt mennyisége gépjárművenként 15 - 20g Automatikus üzemű előmosás esetében az adagolást a járműmozgató rendszer sebességétől, valamint az elérni kívánt vizuális és a tisztító hatásnak megfelelő mértékben kell meghatározni. A hatékony tisztításhoz javasolt keretérték személygépkocsik esetében 7–25g hígítatlan termék járművenként.

Youtube videók

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
alfacare hab habvegyszer illatos lúgos